Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste

de Doinavar in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2013 | 6913 vizualizari

 

Un aperitiv usor de facut, rapid, poate fi preparat in mai multe feluri, depinde de ingredientele pe care le aveti la indemana. E bun si ca gustare la serviciu.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta/4 cornuri/4 franzelute mini (~400 g)
  • 3 oua fierte tari
  • 100 g branza cremoasa, moale (feta, delis, etc.)
  • 100 g unt
  • 2 feliute branza topita
  • 50 ml lapte
  • 1-2 castraveciori acri
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2-3 lingurite seminte de susan
  • 1 conserva peste in ulei (~170 g)
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste:

Taiati bagheta in 6 bucati pe lungime (cornurile se taie in jumatate) si scoateti miezul cu o furculita. Intr-un castron puneti miezul, ardeiul gras taiat cubulete foarte mici (pastrati cateva fasiute pentru decor), castravetii cubulete mici, branza, jumatate din unt si ouale tocate marunt.

Amestecati usor in compozitie si condimentati dupa gust, apoi umpleti jumatate din baghete. In compozitia ramasa adaugati pestele scurs, amestecati usor si umpleti restul  baghetelor, apoi inmuiati-le pe toate foarte putin in lapte. Ungeti-le deasupra si la baza cu untul ramas, asezati-le in tava si garnisiti cu feliutele de ardei si cu feliute de branza topita. Presarati cu susan si dati tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, 10 minute.

Scoateti baghetele din cuptor si asezati-le pe platou. Decorati cu cateva frunzulite verzi, masline, feliute de castravete, etc.

TIPS-URI

1

Sunt bune calde, dar si reci. Le puteti servi la cina si ce ramane, luati pentru gustare a doua zi. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua in chifle